GEPERSONALISEERDE GEBORDUURDE KLEDIJ VOOR JE BEDRIJF

Jij wil het, wij borduren het

Zet jouw team in de bloementjes met een gepersonaliseerde trui

Waar verbinding en professionaliteit samenkomen!

Stitchly, jouw partner in het verwezenlijken van unieke, duurzame en verbindende bedrijfskledij.

Bij ons draait het niet alleen om het borduren van logo's; het gaat om het vastleggen van de essentie van je bedrijf, de mensen die het maken, en de connecties die het vormen.

Laten we samen werken aan jouw verhaal!

Stitchly's B2B-service draait niet alleen om kleding. We zetten in op een hecht teamgevoel met outfits die niet alleen je merk representeren, maar ook de unieke karakters van je teamleden benadrukken.

We gaan verder dan de traditionele bedrijfskledij. Wij bieden je de kans om je werknemers in de bloemetjes te zetten op een manier die blijvende herinneringen creëert. Van gepersonaliseerde truien met jouw bedrijfslogo tot een persoonlijke touch, zoals een favoriete quote van een medewerker

Wij brengen de ware ziel van je team tot leven!

Creativiteit op maat 🌈

trui borduren met eigen logo

Persoonlijke aanpak

Bij Stitchly houden we van creativiteit en een tikkeltje humor. Onze ontwerpen zijn serieus in stijl, maar met een knipoog naar de levendige vibe van jouw bedrijf.

pet met logo, totebag met logo, muts met logo

Meer dan een trui

Wil je een subtielere touch geven aan je bedrijfskledij? Ga dan voor een pet, muts of een totebag

logo borduren

Matching truien

Versterk de teamgeest met gepersonaliseerde items die niet alleen het merk vertegenwoordigen, maar ook de individuele bijdragen van je teamleden benadrukken.

Waarom kiezen voor Stitchly?

Creatieve meesters: Onze ontwerpers zijn experts in het vastleggen van de unieke identiteit van jouw bedrijf.

Duurzaamheid in borduurwerk: Wij geloven in het creëren van hoogwaardige, duurzame stukken die de tand des tijds doorstaan.

Team connectie: Wij begrijpen het belang van een hecht team. Onze ontwerpen brengen niet alleen je merk tot leven, maar ook de mensen erachter.

Laat je team stralen

Stitchly is er niet alleen om kleding te maken; we zijn hier om verhalen te vertellen en connecties te smeden. Laten we samenwerken om jouw bedrijf op de kaart te zetten met unieke, gepersonaliseerde bedrijfskledij die de harten van je team en klanten verovert.

Van begin tot einde van het proces loopt alles prima! Een talentvolle jonge onderneemster met een groot hart. Het resultaat die ik elke keer opnieuw krijg is magnefique! Bedankt Jana, doe zo verder!
— Saar D.
Ik heb er een trui besteld en het is nu al mijn favoriete trui! Ze doet haar best om alles te doen voor haar klanten en dat is echt ongelooflijk knap! Ik ben fan van stitchly!
— Lieze H.
t-shirt met lijntekening, t-shirt met geborduurde tekening, t-shirt met foto Geborduurde trui Gepersonaliseerde trui Particulier Trui laten borduren Gepersonaliseerde geborduurde trui, trui met lijntekening, trui met foto, geschenk voor hem, origineel geschenk
Supergoede ervaring met Stitchly! Mooie items geborduurd voor onze interne geschenken. Communicatie was vooral ook prettig en Jana denkt fijn met je mee. Ik raad het aan.
— Suzan S.