Hallo!

Ik ben Jana, 25 jaar en een echt lachebekje. Tijdens de lockdown had ik, zoals veel mensen, te veel vrije tijd en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe hobby, zo kwam ik uit bij borduren. Stitchly is dan ook begonnen als een instagrampagina waar ik mijn werkjes deelde en contacten kon leggen met andere borduurders. Na wat succes op instagram besloot ik om mijn werkjes te verkopen en richtte ik de webshop op, eerst als student-ondernemer en ondertussen als mijn hoofdberoep.

Ik draag duurzaamheid hoog in het vaandel en ik werk aan kledij dat draagbaar is doorheen de seizoenen. We willen anderen inspireren om meer slow fashion te kopen en te investeren in duurzame kledij. De kledij is steeds gemaakt na de bestelling, waardoor er geen overtollige stock en verspilling is. We willen producten maken van hoge kwaliteit die een vast onderdeel worden van je kledingkast en dat je meerdere jaren kan meedragen.

 

Ik hoop dat je van onze items houdt en ik kan niet wachten om samen met jullie te groeien in dit avontuur.

Bedankt om bij mijn onderneming te kopen en mijn droom waarheid te maken. 

 

 

Bestellen

Waarom kan ik niet bestellen?

Elke maand gaan er 5 plekken open om een tapijt te bestellen. Tussen de bestelmomenten door worden er geen nieuwe bestelling aangenomen.

Hoe kan ik bestellen?

Kies het tapijt dat je wil. Upload je foto/ tekst en laat alle informatie in het hokje zodat wij jouw idee kunnen omzetten tot werkelijkheid.

Kan ik een eigen vorm kiezen?

Dat is zeker mogelijk! Je kan dit aanduiden bij het bestellen. Er wordt hier een meerprijs voor aangerekend.

Verzending

Hoe lang duurt de verzending?

Het maken van handgemaakte items kost tijd. Er kunnen hier dus enkele weken over gaan. We doen ons best om het tapijt zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Hoeveel kost de verzending?

De verzending van het tapijt komt op €10.

Verzorging van het tapijt

Wat te doen
  • Regelmatig stofzuigen om los vuil en stof te voorkomen. Vermijd het gebruik van een stofzuiger met een roterende borstelkop op hoogpolige tapijten om het risico van beschadiging van de garenparen en de gedraaide draadparen te voorkomen.
  • Verwijder vlekken onmiddellijk
  • Draai je tapijt regelmatig om een ​​meer gelijkmatige blootstelling aan zonlicht en slijtage te krijgen.
  • Het is aanbevolen om af en toe professionele tapijtreiniging te laten uitvoeren. Laat uw vloerkleed niet chemisch reinigen.
Wat niet te doen
  • Trek geen losse of uitstekende uiteinden van het garen; in plaats daarvan netjes knippen met een schaar.
  • Handgetufte vloerkleden zijn alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis, dus zorg ervoor dat u ze niet gebruikt in vochtige ruimtes zoals kelders, badkamers en keukens.
  • Laat uw vloerkleed niet weken in vloeistoffen. Handgetufte tapijten zijn gevoelig voor water, dus wees extra voorzichtig met de hoeveelheid water die u gebruikt. In geval van contact met water/een andere vloeistof, snel opzuigen met een schone, ongeverfde doek om aan beide zijden te drogen.
Wat als?

Pluis

Een nieuw handgetuft vloerkleed kan overtollige vezels kwijtraken.  Dergelijke pluisjes zullen na verloop van tijd geleidelijk verdwijnen. Wij raden aan om het tapijt gedurende de eerste periode regelmatig te stofzuigen.

Losse draadjes

Het gebeurt en het is heel gebruikelijk. Als u losse uiteinden van het garen ziet, trek er dan niet aan, maar knip het netjes af met een schaar.

Vlekken

Verwijder vlekken onmiddellijk.

  • Bij droge vlekken raden wij aan de resterende delen af ​​te schrapen en te stofzuigen.
  • Bij natte vlekken een keukenrol op de vlek leggen, daarna lauw water en een doek of spons gebruiken. Maak de vlek vochtig, zuig het water op en herhaal het proces totdat de vlek verdwenen is. Zorg ervoor dat u het tapijt niet te veel nat maakt, omdat dit de lijm aantast die de garens op hun plaats houdt.