CRATIEVE NAMIDDAG OM TE ONTSTRESSEN

Privéworkshop tufting

TUFTING WORKSHOP

DE oplossing voor jouw avtiviteit

Je bent voor een speciale gelegenheid op zoek naar een originele activiteit om met een klein groepje vrienden/familie te doen, maar verder dan de clichés kom je niet… De ene activiteit is te actief, de andere te saai. De zoektocht naar de perfecte workshop of teambuilding… die stopt hier! 🥳

Creative minds… think alike!

Één keer per maand organiseren we bij Stitchly een open tuftingworkshop in ons atelier in Diksmuide. Euh, tufting?! Da’s een fancy woord voor ‘zelf tapijten maken’. 😉 Het allerbeste: onze workshops zijn niet alleen educatief, maar ook echt plezant. We zorgen voor een inspirerende omgeving, een gezellig sfeertje en lekkere snacks & drinks om het helemaal af te maken. Kortom: je kan je creativiteit helemaal de vrije loop laten terwijl je je eigen tapijt, kussen of spiegelrand tuft, en dat allemaal terwijl je omringd bent door sympathiek gezelschap.

Je mag op voorhand al eens nadenken hoe je zou willen dat dat nieuwe pronkstuk voor je interieur er uit ziet (we sturen je op voorhand al wat inspiratie door!), zodat je in het atelier na een woordje uitleg meteen aan de slag kan. We werken alleen met hoogwaardige materialen en technieken, zodat je item niet alleen mooi, maar ook duurzaam is.

Je hoeft er trouwens totaal geen ervaring voor te hebben, we begeleiden je van a tot z in het hele proces. Er zijn tijdens elke workshop maximum zes plekjes, zodat ik tijd heb om je persoonlijk te helpen. Tijdens de workshop heb je vier uur de tijd om aan je tapijt, kussen of spiegelrand te werken. Nadien werken we het persoonlijk tot in de laatste details voor je af en sturen we het met de post naar je op.

Je plekje boeken

Je workshop boeken, kan heel eenvoudig door te mailen naar info@stitchly.be. Vermeld daarbij even:

De datum waarop je de workshop wil laten doorgaan, met hoeveel personen je de workshop wil volgen (min. 4, max. 6). Welke items jullie willen tuften of je dat graag zou doen in mijn atelier in Diksmuide of op een locatie die jij zelf kiest (hier wordt er een extra fee voor gerekend)

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om verder af te spreken.

‘Ik wil heel graag boeken met een groepje, maar we zijn niet met vier…’

We organiseren elke maand ook een open tuftingworkshop voor maximum 6 personen, waar je per persoon kan inschrijven. Alle info daarvoor vind je hier.

‘Onze groep is groter dan zes, wat nu?’

Op dit moment is zes onze absolute maximumcapaciteit, maar je kan eventueel wel je grote groep opsplitsen in twee groepen van zes, dan laten we één workshop doorgaan in de voormiddag en één workshop in de namiddag.

En als je ‘t hen vraagt, is dat dubbel en dik de moeite!
En als je ‘t hen vraagt, is dat dubbel en dik de moeite!
We hebben een hele leuke namiddag beleeft met Jana! Het was niet altijd simpel, maar ze heeft ons enorm goed geholpen en we zijn super tevreden van het resultaat!
— Dagmar H.
En als je ‘t hen vraagt, is dat dubbel en dik de moeite!
Bedankt Jana voor de zalige middag! De perfecte manier om mijn creatief ei kwijt te kunnen. Een leuke bende en het resultaat mag er echt zijn! Keep up the good work
— Brent H.

Heb je nog vragen?

Wat is de prijs voor een workshop?

De workshops komen op €170 per persoon. Hiervoor kan je 4 uur tuften, wordt er wat lekkers en drank voorzien en krijg je je eigen meesterwerk toegestuurd.

Is er een maximum aantal kleuren dat je kan kiezen voor je design?

Er staat geen maximum op het aantal gebruikte kleuren, je mag het zo kleurrijk maken als je zelf wil! ‘t Is wel belangrijk om te weten dat veel kleine details het wat moeilijker maken.

Wat zit er allemaal inbegrepen in de prijs?

Je item (spiegel, tapijt of kussen), het gebruik van de machines en draden, onze begeleiding, lekkere taartjes en drankjes, afwerking van je item door ons en verzending naar jou thuis. Oh, en een waanzinnig leuke experience natuurlijk!

Hoe groot zijn de items die we tuften?
  • Tapijt: 70x50cm, 50x30cm of een eigen figuur/ cirkel max diameter 50cm
  • Kussen: 50x50cm
  • Spiegel: 50x30cm of 100x40cm
Ik heb een plekje geboekt, maar kan door omstandigheden niet meer aanwezig zijn…

Annuleren kan tot 48 uur op voorhand door te mailen naar info@stitchly.be, maar is niet refundable. Je mag altijd eens rondvragen bij iemand van je vrienden of familie of die je plek wil innemen.